Köpvillkor

>
Köpvillkor

KÖPVILLKOR

Villkor för köp av Racelubes24.com / Crosspeed AB Org.nr 559243–6900. Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss enklast på info@racelubes24.com.

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

Klarna Checkout

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Fast Frakt – smörjmedel | 129 SEK (hela Sverige)

Fast Frakt pris – däck | 95 SEK/st

Välj mellan två leveransalternativ

Däcken levereras till en alternativ adress: Ange den adress som du önskar att däcken ska levereras till. Ange även vem som ska ta emot däcken. Tex. din arbetsplats/jobbet eller direkt till den däckhandlare/monteringsstation som skall montera däcken på din bil. Det här alternativet rekommenderas i första hand.

Däcken levereras direkt till ditt närmaste postkontor/utlämningsställe: Du får hem en avi och får hämta ut däcken hos ditt närmaste postkontor/utlämningsställe.

Om du har några frågor om våra leveransvillkor, är du välkommen att kontakta oss på info@racelubes24.com. Alla våra priser är inklusive moms och frakt inom Sverige.

Leveranstid: ca 2–5 dagar beroende på vart du bor.

Vi levererar med DHL, TNT och PostNord.

Eventuella frågor om pågående leverans, kontakta aktuell distributör.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt.  Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:

Crosspeed AB

Västra Lonntorp 156

69191 Karlskoga

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/. Ej uthämtat paket

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 250 kr.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Mer information om Konsumentverket hittar du på konsumentverket.se

Information om konsumentköplagen och distansavtalslagen mm hittar du på arn.se

Ansvar

Racelubes24.com tar inte ansvar för eventuella skador uppkomna på fordon, person eller annat i samband med montage eller användande. Vi uppmanar att följa respektive tillverkares säkerhetsföreskrifter och rekommendationer. Vid tveksamheter ber vi er kontakta oss.

Bedrägerier

Alla försök till falska beställningar eller andra bedrägerier kommer polisanmälas. IP-nummer sparas.

Åldersgräns

För att ha rätten att handla ska du ha fyllt 18 år.

Övrigt

Racelubes24.com följer konsumentköplagen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Du har inga produkter i varukorgen.